Od veľkého priemyslu k podnikateľom partner ZPS: IMB Inštitút pre výchovu vedúcich pracovníkov
Výdavky kryje príjmami zo vzdelávacej činnosti (bývalý Inštitút Slovchémie). Súčasné vzdelávacie aktivity pre podnikateľov malých a stredných podnikov, semináre, kurzy. Spolupráca so Združením podnikateľov Slovenska (ZPS) a zahraničnými partnermi z Holandska, SRN a Nórska.