Některé ekonomické nástroje ekologizace v ČSFR. - Zeman, J.
Súčasný stav a problémy vybraných ekonomických nástrojov ekologizácie. Poplatky za znečisťovanie a uloženie odpadov. Pokuty. Dotácie a daňové úľavy realizátorom opatrení na ekologizáciu. Vytvorenie fondov životného prostredia.