Sociálny marketing. Prepych, alebo potreba? - Jaška, Š.
Sociálny marketing v zdravotníctve - kvalitatívne vyšší stupeň zdravotnej výchovy, presun pôsobenia z pacienta na zdravú populáciu, zdravý spôsob života. Realizácia Národného programu podpory zdravia (NPPZ) a sociálny marketing. Národná poisťovňa a program podpory zdravia.