Kto nemá na zdravie čas, platí... Jeden z mála pokusov o podnikanie - diagnosticko-preventívne centrum spoločnosti Comed. - Brunovský, O.
Firma Comed, s.r.o. založená v r. 1991 VÚ lekárskej bioniky v Bratislave, Chiranou Stará Turá a ústavom merania SAV, neskôr VÚ nahradila pražská firma Dialog, a.s. Poskytuje zdravotnícke služby v diagnosticko-preventívnom centre a predáva balíky softwarových programov (znalostné systémy) pre štátne i neštátne zdravotnícke zariadenia. Platené služby zamerané na prevenciu.