INTECO 1992. Mezinárodní veltrh zařízení pro obchod, hotely a veřejné stravování. - Krupička, J.
Medzinárodný veľtrh základného technického vybavenia pre hotely, zariadenia spoločného stravovania. Prezentácia výrobkov najznámejších európskych firiem zo 17 krajín.