Ponuka: Know-how a licencia Holiday Inn dobrý hotelový manažment zabezpečí päť až sedemročnú návratnosť vložených investícií - Sládek, Gustáv
Kapacita a kvalita hotelových a ubytovacích komerčných a iných (podnikových, kúpeľných) zariadení na Slovensku a ich transformácia. Privatizácia, podmienky na získanie medzinárodnej úrovne - rekonštrukcia, modernizácia, moderný manažment. Kanadská hotelová spoločnosť Altific poskytuje v rámci manažérskeho kontraktu know-how manažmentu, marketingový plán a napojenie na rezervačný systém Holiday Inn, resp. iné licencie pre zaradenie do svetového reťazca hotelov.