Podniková stratégia - základ budúceho rozvoja podniku. - Jassinger, A.
Definícia podnikovej stratégie. Tvorba podnikovej stratégie. Formovanie strategickej vízie o budúcom rozvoji podniku. Rozbor existujúcich (súčasných) podnikových zdrojov. Analýza rozvoja okolia podniku. Stanovenie strategických želaní a cieľov podniku. Vypracovanie stratégie. Metodologický postup vypracovania tejto stratégie. Realizácia stratégie.