Výroční zpráva akciové společnosti. - Smrčka, J.
Výročná správa prezentuje v akciovej spoločnosti jej majiteľom výsledky za uplynulý rok, navrhuje rozdelenie hospodárskeho výsledku a zameranie činnosti v budúcom období. Prostredníctvom správy sa posudzuje úroveň riadiacej práce. Text výročnej správy okrem tabuliek s ekonomickými údajmi má obsahovať aj grafy, obrázky, fotografie ap.