Staňte se pány svého času. 2. - Vácha, S.
Základné pravidlá tzv. time managementu. Využitie času na dosiahnutie stanovených cieľov. Želanie je potrebné premeniť v konkrétny zámer. Osvojenie si racionálneho systému plánovania času. Naplánovať rozhodujúce úlohy na mesiac, týždeň, deň a úlohy splniť. Manažéri denne hodnotia uplynulý deň a zostavujú plán na budúci deň.