Staňte se pány svého času. 1. - Vácha, S.
Manažéri neustále vedú boj s časom. Určitú pomoc im poskytuje time management. Pravidlá pre manažérske riadenie a využívanie času. Stanovenie priorít v rámci rozhodovania o náplni funkcie manažéra. Odstránenie časových neproduktívnych úsekov. Zásady pre celkovú stratégiu využitia pracovného času.