Rakouská účtová osnova. - Škopek, Z.
Rakúsky zákon novoupravujúci povinnosti pri zostavovaní účtovných uzávierok. Účtovná osnova, prehľad nových účtovných tried. Členenie bilancie a výsledovka, aktíva, pasíva.