Kalkulace a vnitropodnikové účetnictví v nových podmínkách. - Mikšánek, A.
Rozsah a metódy vnútropodnikového účtovníctva. Druhy kalkulácií vhodných pre účelné riadenie. Nové účtovné osnovy. Zosúladenie s účtovnými triedami 5 - Náklady, 6 - Výnosy. Účtovanie zásob.