Oceňování ve finančním účetnictví. - Fireš, B.
Zhodnotenie súčasného stavu v riešení otázok oceňovania. Vymedzenie základných spôsobov oceňovania a ich klasifikácia. Výklad rôznych poňatí majetkovej podstaty podniku a jej uchovanie. Zisťovanie zisku. Oceňovanie podnikových aktív. Oceňovanie podnikových dlhov. Anglický slovníček pojmov.