Přesvědčivý podnikatelský plán. Jaké informace očekávají banky, perspektivní podílníci či investoři od podnikatele.
Časť kapitoly knihy Uwe Strucka: Přesvědčivý podnikatelský plán. Praha, Management Press 1992. Základy finančného plánovania. Metodika zostavovania plánu. Posudzovanie finančného plánu bankami. Predkladanie banke plán likvidity, výkaz ziskov a strát, bilancie, ukazovatele. Plánovanie likvidity.