Neue Strukturen im Produktionsbereich. Fertigungssegmentierung bei der ZF Friedrichshafen AG, Werk Friedrichshafen. - Erbacher, K.
Potreba zoštíhlenia podnikovej organizácie vo výrobe v dôsledku medzinárodnej konkurencie. Segmentácia výroby a integrácia funkcií. Nevyhnutnosť novej výrobnej štruktúry. Drastická redukcia času potrebného na výrobu, MTZ a odbyt. Odskúšavanie novej štruktúry pomocou tzv. pilotných ostrovov. Nový pracovný čas a model odmeňovania. Decentralizácia zodpovednosti.