Steuerungskonzepte für die Serien- und Massenfertigung. Ansätze für Fertigungssteuerungs-Systeme bei mehrstufiger Linienfertigung. - Dangelmaier, W.
Organizácia viacstupňovej líniovej výroby. Plánovanie kapacít a množstiev, ich sériové a paralelné prepojenie. Termínové nadväznosti výrobných operácií. Postupy riadenia viacstupňovej líniovej výroby.