Vom Teilefertiger zum Wertschöpfungspartner. Strukturwandel in der Zulieferindustrie macht übergreifende Konzepte erforderlich. - Bullinger, H.J
Inovatívne stratégie výroby ako rozhodujúce faktory úspechu v európskych dodávateľských odvetviach. Roztváranie nožníc medzi cenami a nákladmi malých a stredných podnikov. Redukcia počtu pôvodných dodávateľov ako východisko zoštíhľovania výroby. Participácia na engineeringu súčiastok a komponentov. Spolupráca medzi dodávateľmi a odberateľmi.