Vom unproduktiven Nebeneinander zum koordinierten Miteinander. <Eine> Handlungsanleitung hilft die Koordination von Produktion und Vertrieb zu verbessern. - Suttrop, D.
Koordinácia výroby a odbytu ako reorganizačný projekt - výsledky výskumu Výskumného ústavu racionalizácie v Aachene. Jeho využitie v malých a stredných podnikoch. Faktory vplyvu na odbytovú situáciu podniku. Formy vybavenia objednávok. Štruktúra koordinácie medzi výrobou a odbytom pri vybavovaní objednávok. Organizačné a informačné aspekty systému koordinácie. Štruktúra dát a integrovaná databáza.