Wenn die Menschen sich andern. Was heisst das für Werbung? - Preissner, A.
Význam zmien vo vývoji rodiny z hľadiska reklamy. Záujmy v životnom cykle rodiny. Sociálna stratifikácia a psychologické charakteristiky sociálnych vrstiev v reklame. Zmeny v hodnotovej orientácii nemeckých občanov. Požiadavky spotrebiteľov v Nemecku, Francúzsku a Anglicku na reklamu. Rozdiely v komunikatívnosti a inovatívnosti ľudí. Sociálno-psychologické typy osobnosti ako faktory ovplyvňujúce reklamu.