Perfil de la industria cervecera. - Cabello, E.
Storočná tradícia priemyslu výroby piva v Mexiku a jeho významný podiel v mexickej ekonomike. Rast podielu vývozu piva a podielu na svetovom obchode pivom 1981-1991. Tempo rastu výroby piva 1981-1991 - spotreby a vývozu. Vývoz piva do hlavných odberateľských krajín. Súkromný sektor vo výrobe piva v Mexiku. Perspektívy rastu výroby a vývozu piva z Mexika.