Objektorientierter Leitstand. Effizienter Ansatz zur betriebsspezifischen Anpassung der Fertigungssteuerung. - Kurbel, K.
Aplikácia štandardného softwaru pre automatizované riadenie výroby podľa individuálnych požiadaviek. Spôsoby individualizácie štandardného softwaru. Parametrický aplikačný systém. Modulové štruktúry systému riadenia výroby. Individuálne programovanie softwarového systému.