Vedeckotechnická politika podniku v podmienkach trhového hospodárstva. - Slávik, Štefan, 1955-
Vedeckotechnická politika podniku sa vytvára pod vplyvom vonkajších a vnútorných faktorov. Činitele priame, nepriame a zdrojové formujú obsah a rámec vedeckotechnickej politiky. Ciele tejto politiky. Typy vedeckotechnickej politiky. Stanovenie vhodných kritérií podmieňuje úspešnosť vedeckotechnickej politiky.