Vlastnická participace zaměstnanců. - Divila, E.
Úloha vonkajších podmienok pri uplatňovaní súčasných systémov zamestnaneckých účastín. Americký projekt ESOP. Trhovo konformná participácia zamestnancov, teória vlastníckej štruktúry firmy. Kupónová privatizácia ako občiansko-zamestnanecký akcionariát.