Realizácia miezd a ovplyvňujúce činitele ich úrovne v podnikateľských organizáciách. - Tomaščín, Miroslav
Legislatívne predpoklady na uplatňovanie miezd. Mzdové systémy a úroveň miezd. Projekt ISCP - Informačný systém o cene práce. Dynamika vývoja miezd v nadväznosti na inflačné prejavy a ekonomickú prosperitu podnikateľských subjektov. Zámery ďalšieho orientovania realizácie miezd a kolektívneho vyjednávania.