Vývoj trhu práce v agrárním sektoru. - Klapková, H.
Analýza súčasného vývoja stavu na trhu práce v poľnohospodárstve. Charakteristické rysy trhu práce v období privatizácie a transformácie. Priebeh transformácie v bývalej ČSFR. Potreba sledovania vývoja zárobkov a príjmov poľnohospodárov pomocou ekonomických nástrojov, čím sa odstránia nežiadúce dôsledky trhového hospodárstva.