Bojíme se nezaměstnanosti? - Kudernatsch, M.
Výsledky ankety Sociologického ústavu AV ČR a Strediska empirických výskumov v januári 1993 o zmenách postoja obyvateľstva voči možnej alebo pravdepodobnej nezamestnanosti. Reálna a očakávaná nezamestnanosť. Rozdiely podľa sociálno-ekonomických skupín. Význam osobného úsilia a osobná stratégia.