Produkční potenciál zemědělského půdního fondu ČSFR a jeho mezinárodní komparace - Rejfek, F.
Porovnanie produkčného potenciálu poľnohospodárskeho pôdneho fondu (PPPPF) ČR a SR v r. 1981-1990. Výsledky z realizovanej komparatívnej analýzy umožnili aktualizovať vymedzenie hlavných poľnohospodárskych výrobných oblastí. Potreba prepracovania agrárnej politiky vo vzťahu k oblastiam s podpriemerným až veľmi nízkym potenciálom. Medziokresné porovnanie PPPPF v ČR a SR. Medzinárodné porovnanie.