Recesia aj na trhu nehnuteľností. - Balaščík, J.
Vývoj realitnej a komerčnoprávnej kancelárie BYTOČ, riaditeľ Ľ. Kardoš. Úpravy cien nehnuteľností, daň z pridanej hodnoty, vysoké úrokové sadzby úverov a daňové zaťaženie pri predaji a kúpe príčinou recesie na trhu nehnuteľností. Služby BYTOČ-u.