Bytová politika v štátoch ES.
Vlastnícke formy v bývaní a bytovej výstavbe: súkromné, štátom subvencované. Štatistické údaje. - Z práce: Labaj, J.: Byty, bývanie a bytová politika v trhovom hospodárstve. Bratislava, Elita 1993.