Cesta k bytu - opačné garde: občan, obec, štát. Prvý náčrt štátnej bytovej politiky. - Balaščák, J.
Návrh zásad štátnej bytovej politiky prerokovaný Hospodárskou radou vlády SR a budúci vývoj bývania. Transformácia vlastníctva bytov, ceny bytov, nájomné, aktivizácia bytovej výstavby.