Smlouva o sdružení. - Pohl, Tomáš
Združovanie činnosti podnikateľov a iných subjektov podľa zmluvy o združení na základe občianskeho zákonníka. Praktický príklad zmluvy o združení, v ktorom sa uvádzajú konkrétne údaje pre uzatváranie týchto zmlúv.