Francouzský účetní dvůr. Hospodaření státu pod kontrolou. - Nálevková, L.
Postavenie v rámci francúzskych verejných inštitúcií. Zloženie a právomoci. Overenie štátnych účtov. Správa o uskutočnení finančných zákonov a ročná verejná správa. Regionálne účtovné komory. Spôsoby kontroly, súdna kontrola a kontrola správy.