Költségvetés krízishelyzetben Miskolcon. Szükségletek szorításában. - Sarvári, K.
Problém zanedbanej infraštruktúry pri prudkom raste Miškolca v uplynulých desaťročiach. Rozvoj školstva. Zhoršovanie situácie v zamestnanosti. Potreba zmien v štruktúre inštitúcií dotovaných z rozpočtu mesta. Zmeny v regulovaní finančného systému. Zhoršenie podmienok pre tvorbu zdrojov do rozpočtu a problémové úpravy daní z príjmov obyvateľstva štátu. Príjmy a výdavky rozpočtu a jeho štruktúra.