Úverov dosť pre všetkých. Menová politika Slovenska má cieľ - upevniť dôveru v slovenskú korunu. - Adamec, Štefan
Menová politika Národnej banky Slovenska pre rok 1993. Vzrast objemu úverov celoročne o 33 miliárd Sk. Ciele menovej politiky - stabilita meny. Menový program NBS. Vývoj produkcie. Vývoj inflácie. Vývoj zadlženosti vlády. Vývoj českých zahraničných aktív.