Bankový marketing.
Tri grafy znázorňujúce: 1. Maticovú organizáciu - ktorá je nutná pre vzájomné previazanie oboch orientácií. 2. Zákaznícky orientovanú organizáciu - organizáciu banky orientovanej na zákazníka. 3. Produktovo orientovanú organizáciu - organizáciu banky orientovanú na transakcie.