Program sociálnej politiky v prechodnom období v demokracii v Litve: prvé kroky. - Rajevská, F.
Priebeh transformácie v Litve od získania nezávislosti v r. 1991. Recesia vo výrobnej sfére, zamestnanosť a privatizácia. Liberalizácia cien a vývoj miezd. Realizácia antikrízového programu od r. 1992, sociálna politika a sociálny rozpočet.