Monopoly, štruktúra priemyslu a regulácia. - Unčovský, Ladislav
Organizácia priemyslu (industrial organization) ako relatívne nová vedná disciplína a jej metodológia. Miera koncentrácie a empirická analýza monopolizácie. Regulácia a protimonopolná politika. Regulácia prirodzených monopolov vo svete. Regulácia prirodzených monopolov a ich privatizácia. Proces deregulácie.