Hospodářská situace v zemědělství ČR a SR. - Vaníček, František
Proces zásadných reformných zmien v poľnohospodárstve v ČR a SR a v krajinách východnej a strednej Európy. Priebeh ekonomickej reformy a rozdielnosť v názoroch odborníkov. Stručná charakteristika vývoja českej a slov. ekonomiky. Ekonomická situácia v poľnohospodárskych podnikoch ČR a SR v r. 1991 a ich triedenie podľa dôchodkovosti. Hodnotenie ekonomickej situácie poľnohospodárskych podnikov v ČR. Stručná charakteristika ďalšieho vývoja.