Vývoj spotřeby potravin a výživy obyvatelstva. - Štiková, O.
Poznatky o vývoji spotreby potravín a výživy obyvateľstva. Výsledky prieskumu spotrebiteľského dopytu po potravinách po zavedení liberalizácie cien. Analýza diferencovanej spotreby potravín podľa sociálnych a príjmových skupín obyvateľstva. Výpočet globálnej spotreby podľa navrhnutej metodiky. Odhad vývoja spotreby pre najbližšie obdobie a najdôležitejšie kroky pre realizáciu novej výživovej politiky. Problém výživy tzv. rizikových skupín najmä detí a mládeže. Vývoj spotreby potravín v r. 1991-1993.