Československý agrární zahraniční obchod a otázky integrace do ES. - Vološin, Josef
Charakteristika súčasného stavu a perspektívne prepojenie poľnohosp. sektora ČR a SR do medzinárodných integračných procesov. Situácia na medzinárodných poľnohosp. trhoch. GATT a jeho smerovanie k liberalizácii medzinárodného obchodu s poľnohosp. výrobkami. Základné podmienky v zahranično-obchodnej činnosti. Súčasné tendencie českoslov. agrárneho zahraničného obchodu. Komoditná skladba vývozu.