Čo nás čaká v novom roku? - Šimončič, Róbert
Nutnosť nápravy spôsobu stravovania - tri štvrtiny úmrtí spôsobujú výživové vplyvy. Realizácia výživových programov vo všetkých vyspelých európskych krajinách v poslednom desaťročí. Program ozdravenia výživy v SR a jeho zapojenia do vládou riadeného Národného programu podpory zdravia.