Ôsme rokovanie troch krajín o výžive v Berlíne. - Strmiska, František
Informácia o Drei-Länder-Tagung v Berlíne za účasti SRN, Rakúska a Švajčiarska v dňoch 17. a 18. sept. 1992 o pravých a zabrániteľných rizikách výživy, diskutovaných v piatich tematických okruhoch.