Průmyslová politika. Antireformní prvek, nebo nezbytnost? - Matějka, Milan
Výkonnosť priemyslu v ČR po roku 1989. Rastúci dôraz na priemyselnú politiku a jej obsah. Priemyselná politika a štátny intervencionizmus. Statické a dynamické komparatívne výhody. Prostriedky priemyselnej politiky. Priemyselná politika a plánovanie. Makroekonomické aspekty priemyselnej politiky.