Liberalizace cen a vývoj cenové hladiny. - Tůma, Zdeněk
Vývoj cenovej hladiny v transformačnom období 1990-1991 a jeho ekonomický rámec. Odstránenie zápornej dane z obratu, devalvácia a ich vplyv na cenovú hladinu a infláciu. Liberalizácia cien v r. 1991.