Marketingová stratégia - situačná analýza. - Čunderlík, Dušan
Charakteristika marketingu. Marketingová koncepcia. Schopnosť firmy reagovať na neustále sa meniacu situáciu na trhu - umožňuje jej to aj strategické plánovanie. Poslanie firmy. Formulácie cieľov firmy. Formulovanie programu pre realizáciu stratégie. Realizácia stratégie a spätná väzba.