Správa o stave konkurenčného prostredia a činnosti Protimonopolného úradu SR v r. 1992. 1.
Správa Protimonopolného úradu vláde SR o vplyve systémových opatrení na hospodársku súťaž. Vyhodnotené pripomienkové konania. Stav konkurenčného prostredia. Konkurenčné prostredie v r. 1992 podľa odvetví. Legislatívne opatrenia. Postup a výsledky ochrany konkurenčného prostredia. Hospodárska súťaž a činnosť FNM.