Fórum pre vzdelávanie v medzinárodnom obchode. Kanadské programy ekonomickej spolupráce.
Popis činnosti FITT - Forum for International Trade Training a jeho 8 FITTskils programov (program základnej zručnosti pri uskutočňovaní operácií v zahraničnom obchode). FITT - neštátna súkromná organizácia podporovaná vládou a súkromným sektorom, možnosti pre vzdelávanie záujemcov zo Slovenska.