Středoevropská dohoda o volném obchodu (CEFTA).
21. decembra 1992 - Krakov - ČR, SR, Maďarsko a Poľsko uzavreli Stredoeurópsku dohodu o voľnom obchode. Ciele a niektoré ustanovenia Dohody. Snaha o odstránenie obchodných bariér a o expanziu svetového obchodu. Colné sadzobníky a dopad Dohody o voľnom obchode na jednotlivé komodity.