Working party report warns of deterioration in statistics on international capital flows.
Správa 16 expertov pre medzinárodnú štatistiku upozorňuje na znižovanie spoľahlivosti štatistických údajov vzhľadom na rozsah a zvyšovanie zložitosti medzinárodných finančných transakcií. Obrovské rozdiely v salde svetového kapitálového účtu. Podrobné vysvetlenie mechanizmov svetového toku kapitálu, zistené údaje a metodické odporúčania pre adaptáciu národných štatistík na zmeny v národnom a medzinárodnom finančnom prostredí.