Ako uchrániť obchodné tajomstvo. Zamestnanec si musí byť vedomý, že pracuje s dôvernými informáciami. - Vyparina, S.
Ustanovenia obchodného zákonníka vzťahujúce sa na obchodné tajomstvo, do ktorého môže podnikateľ zahrnúť všetky informácie, ktoré považuje za cenné a dôverné.